Nu kan lyxoasen bli din

Sällsynt beläget strax under Saint Pauls Rock, högt ovan Whangaroas idylliska hamn, finns ett riktigt lyxhus med utsikt över Nya Zeelands absolut vackraste natur. Nu kan det bli ditt.

Den enastående designen är utformad av arkitekten Clinton Grant från Coastal Architecture som har varit med och utformat några av de mest framstående arkitekturella mästerverk vid The Bay Of Islands kust. Den togs fram specifikt för det utvalda området och har anpassats för ett idylliskt lyxliv. Här finns friliggande vardagsrum, uppiggande uteplatser och en fantastiskt utsikt över hamnen vid Whangaroa och dess vidsträckta naturomgivningar.

Fönsterrutorna på detta idylliska paradis är praktiskt tonade, och med högt i tak sjuder rummen av naturligt ljus i en varm och inbjudande atmosfär. Här finns fyra exklusiva sovrum och lika många badrum. Övervåningen utgörs av en sällsynt lyxsvit och de varmaste av dagarna kan du passa på att bada i den 13 meter långa infinitypoolen med gripande utsikt över en av Nya Zeelands vackraste småbåtshamnar.

Nu kan den här oasen bli din – komplett med ett hänförande gourmetkök utrustad med massiva granitbänkar, en separat tvåvåningslada med studiolägenheter och en boendeyta på totalt 9 841 kvadratmeter.

Christoffer Andersson

Oslagbar utsikt
Whangaroas hamn, Nya Zeeland

 

Leave a Reply