Köp din egen skärgårdsö

Längtar du efter avbrott från vardagspulsen för att njuta av havets ljud och känna den friska skärgårdsdoften? Nu finns en paradisö för hela familjen utanför Stockholms södra skärgård som kan bli din.

Grimskärskobben utanför Dalarö i Stockholms södra skärgårds vackraste del är omgiven av kristallklart vatten och högresta klippor i en oas för hela familjen där barnen kan springa längs stranden medan du lapar sol i en stol. Njut av den omisskännliga skärgårdens storslagna utsikt, glödande solnedgångar från väst, sommarklädda himlavalv i norr och utsikten från klipphällarna på den södra udden på en plats där historien möter framtiden.

Den lilla ön utgörs bland annat av tre timmerhus inklusive ett 55 kvadratmeter sällskapsrum med braskamin och vida fönster mot sjösidan. Närmare vattnet finns två mysiga strandhus på 21 respektive 15 kvadratmeter. Från brygganläggning med praktiskt segelbåtsdjup kan du ta med familjen på en resa över 483 300 kvadratmeter djupblått vatten. Ön mäter en yta på totalt 9 200 kvadratmeter att utforska och avnjuta.

För 15 miljoner kronor kan det här storslagna paradiset bli ditt.

Det är en riktig pärla, säger Kjell Johansson, VD och mäklare på Kjell Johansson fastighetsbyrå.

Se annonsen på Kjell Johansson Fastighetsbyrå här:

http://kjfast.se/object/CMFRITIDSHUS4I9JHUPBQIP62EPJ

Vad sägs om en egen i skärgården?
Foto: TT

Ta en paus i Stockholms Södra skärgård bland vidsträckta klippor och vita stränder.
Foto: TT

 

Leave a Reply